Reformatt Logo
Reformatt Show Search Button

My Elementary School Days At The Moerberg School In Holland

My Elementary School Days At The Moerberg School In Holland

on Jan. 1, 1994 by

Enjoyful times come to mind looking back on my elementary school days at the Moerberg School in the city of IJmuiden.

constructie van de moergberg school in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandstrapboot bij de goudvis in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsmeester wil, juf greet en de ouders in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsmoerberg 1986 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlands

Wat was dit toch een heerlijke school. Ik heb hier een ontzettend fijne tijd gehad en ook veel vrienden en vriendinnen gemaakt.

moerberg 1987 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsmoerberg 1988 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsmoerberg 1989 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsmoerberg 1990 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlands

Zeker het toppunt van nostalgie. Leuke vakken vond ik altijd rekenen en tekenen, maar ook de werkhoek waar we onder andere vogelnestjes leerden maken.

feestje op de moerberg in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsfeestje op de moerberg

In groep 2 & 3 hadden we het kleuterspeelplein met onze eigen gigantische zandbak en veel duwkarren waar we het plein mee afraceden.

moerberg 1991-1992 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsmoerberg 1992-1993 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsmoerberg 1993-1994 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandstoneel op de moerberg in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandstoneel kijken in de hal in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandskerst etentje in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsin de gymzaal in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandscarnival in IJmuiden, Noord Holland, Netherlands

De leerkrachten die ik me nog kan herinneren waren; Juf Nel: groep 2, Juf Greet: groep 3, Meester Jan: groep 4 & 8, Meester Wil: groep 5 & 6, Meester Ben: groep 7.

carnival op school in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandscarnival op school

Helaas kan ik me niet meer veel gekkigheid herinneren en de rotzooi die we uitspookten. Wel weet ik nog dat wat meisjes in groep 8 jeukpoeder bij meester Jan in zijn trui strooiden wat totaal verkeerd uitpakte.

op kamp in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandskerst etentje op de moerberg school in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsde doos met chips in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsjarigejop matthijs met chips in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsschool reisje naar artis in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsop de oude moerberg school in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsdoctor matthijs in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsterug naar school vanuit de oude gymzaal in IJmuiden, Noord Holland, Netherlands

Ook vond ik toneelspelen erg leuk, het hoogtepunt was zeker 'De Weermachine' waar ik samen de hoofdrol vertolkten met Marjolein.

opening van de moerberg school in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsopening van de moerberg school

Onze grote vijand was de Comite School wat aan de andere kant van ons school plein was gevestigt. Elke winter hadden we een groot sneeuwballen gevecht wat op een gegeven moment zo uit de hand liep dat we werden verbannen om tijdens de winter met sneeuwval naar buiten te gaan.

ballonen bij de opening van de moerberg in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsindiaan matt in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandscarnival op school in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsgroep 2 in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsboompjes planten in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandsboompjes planten in IJmuiden, Noord Holland, Netherlandscarinval op school bij meester jan in IJmuiden, Noord Holland, Netherlands

Stuur een berichtje hier beneden als je ook nog wat leuks kan herinneren van de Moerberg School tijdens de jaren 80 en 90.

Comments